martes, 21 de mayo de 2013

APADRINAMENT DEL RIU. Sandra Dacosta



Aquest any he escollit l'APS dedicat a l'apadrinament del riu. Em va cridar l'atenció perquè l'any pasta ja vam col·laborar am el casal d'avis de l'Ermita, com ja els coneixíem, vaig decidir fer-ho.
Fins ara portem dues sessions, la primera va consistir en reunir-nos amb el Sr.Cancio, el cap del casal per establir quin tipus de servei volen que nosaltres realitzem. Ens va demanar coses assequibles, fàcils de dur a terme, per exemple els agradaria que fóssim una mena de guies durant la ruta, l'organització de cartells publicitaris, utilització de petos per tal de que s'ens pugui distingir.
La segona sessió que vam fer ahir dia 7-5-13 vam distribuir la feina i quadrar-la en les pròximes tres setmanes restants abans de fer el servei.
En aquestes tres setmanes que ens queden hem de fer dues sessions més com a mínim, una per fer una passejada per saber el temps aproximat, per comprovar que el terreny és fàcil per als avis, i a l'hora de fer de guies, saber que explicar. L'últim per deixar finalitzat tot el procediment fins la realització del servei (dissabte 25).

No hay comentarios:

Publicar un comentario